Ροναλντο Ρεαλ Μαδριτησ / Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Record γράφει πως φεύγει απ' τη Ρεάλ ... : Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι.

Ροναλντο Ρεαλ Μαδριτησ / Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Record γράφει πως φεύγει απ' τη Ρεάλ ... : Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι.. Www.cosmotetv.grέρχεται 08/08 στις 21.45 αποκλειστικά στο cosmote sport 1hd. Ο πορτογάλος θα μείνει ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές ύψους 17.000.000 ευρώ! Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Όποιος άνδρας πει ότι δεν θα ήθελε το σώμα του κριστιάνο ρονάλντο μάλλον θα ζηλεύει τις κατακτήσεις του σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης! Η ρεάλ μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, την καρδιά της οικογένειάς μου.

Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Τον περασμένο ιούνιο η ρεάλ μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας ευρώπης, κάτι που είχε πετύχει 27 χρόνια πριν η μίλαν (1989, 1990). Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της. Ο ρονάλντο, φυσικά, αγωνίζεται για τη γιουβέντους όμως αυτό δεν εμποδίζει τον πορτογάλο παίχτη να εξακολουθεί να έχει πάντα στην καρδιά του την ρεάλ μαδρίτης μια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του.

Έτσι ξοδεύει την περιουσία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ...
Έτσι ξοδεύει την περιουσία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ... from www.fortunegreece.com
Ο γκάρεθ μπέιλ αποτέλεσε τη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού η ρεάλ μαδρίτης δαπάνησε κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ρεαλ μαδριτησ βαραν ραφαελ ισκο καρβαχαλ ντανιελ κοβασιτσ ματεο κροσ τονι μαρσελο μοντριτσ λουκα ραμοσ. Τι πέτυχε ο ρονάλντο χωρίς τη ρεάλ. Λύγισε στη μαδρίτη και ηττήθηκε. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι. Ο πέρεθ τόνισε πως ο κριστιάνο ρονάλντο είναι καλοδεχούμενος στη μαδρίτη. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της.

Όποιος άνδρας πει ότι δεν θα ήθελε το σώμα του κριστιάνο ρονάλντο μάλλον θα ζηλεύει τις κατακτήσεις του σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης!

Ο ρονάλντο, φυσικά, αγωνίζεται για τη γιουβέντους όμως αυτό δεν εμποδίζει τον πορτογάλο παίχτη να εξακολουθεί να έχει πάντα στην καρδιά του την ρεάλ μαδρίτης μια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Συνέλαβαν τους ληστές του διστόμου (εικόνες) εκτακτο: Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Γι' αυτό τον λόγο θέλω να πω η ιστορία όμως τον έχει ήδη τοποθετήσει στα πιο ψηλά ράφια με τους θρύλους της ρεάλ. Νάβας, καρβαχάλ, σέρχιο ράμος, βαράν, μαρσέλο, κασεμίρο, κρόος (89 item reviewed: Ο ρονάλντο πέτυχε αρκετά πράγματα στη γιουβέντους αυτά από την πλευρά της η ρεάλ μαδρίτης πέρασε όπως είναι λογικό σε μια μεταβατική φάση μετά την. Τον περασμένο ιούνιο η ρεάλ μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας ευρώπης, κάτι που είχε πετύχει 27 χρόνια πριν η μίλαν (1989, 1990). Ο πορτογάλος θα μείνει ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές ύψους 17.000.000 ευρώ! Ο ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα και θα λαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Τι πέτυχε ο ρονάλντο χωρίς τη ρεάλ. Η ρεάλ μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, την καρδιά της οικογένειάς μου. Εάν τον είχα δει σήμερα θα τον αγκάλιαζα, μία ημέρα θα επιστρέψει στην ρεάλ μαδρίτης».

Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Ο ρονάλντο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη ρεάλ μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση του ισπανικού σούπερ κυπέλλου με την μπαρτσελόνα, στις 13 αυγούστου στο camp nou. Ο ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα και θα λαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Ο γκάρεθ μπέιλ αποτέλεσε τη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού η ρεάλ μαδρίτης δαπάνησε κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρονάλντο εκνευρίστηκε και πήρε κόκκινη κάρτα
ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρονάλντο εκνευρίστηκε και πήρε κόκκινη κάρτα from media.enikos.gr
Η ρεάλ μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, την καρδιά της οικογένειάς μου. Ο πορτογάλος θα μείνει ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές ύψους 17.000.000 ευρώ! Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του. Συνέλαβαν τους ληστές του διστόμου (εικόνες) εκτακτο: See more of φιλοι τησ ρεαλ μαδριτησ στην ελλαδα on facebook. Ο γκάρεθ μπέιλ αποτέλεσε τη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού η ρεάλ μαδρίτης δαπάνησε κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Www.cosmotetv.grέρχεται 08/08 στις 21.45 αποκλειστικά στο cosmote sport 1hd. Τι πέτυχε ο ρονάλντο χωρίς τη ρεάλ.

Ο ρονάλντο, φυσικά, αγωνίζεται για τη γιουβέντους όμως αυτό δεν εμποδίζει τον πορτογάλο παίχτη να εξακολουθεί να έχει πάντα στην καρδιά του την ρεάλ μαδρίτης μια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Νάβας, καρβαχάλ, σέρχιο ράμος, βαράν, μαρσέλο, κασεμίρο, κρόος (89 item reviewed: Ο ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα και θα λαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Ο ρονάλντο είναι ενοχλημένος με τον πρόεδρο της ρεάλ και γι' αυτό θέλει να του οριστεί το εν λόγω ποσό πώλησης, μιας και η ρήτρα του είναι άπιαστη, στο ένα δισ. Ο πέρεθ τόνισε πως ο κριστιάνο ρονάλντο είναι καλοδεχούμενος στη μαδρίτη. Συνέλαβαν τους ληστές του διστόμου (εικόνες) εκτακτο: Ο ρονάλντο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη ρεάλ μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση του ισπανικού σούπερ κυπέλλου με την μπαρτσελόνα, στις 13 αυγούστου στο camp nou. Ρεαλ μαδριτησ βαραν ραφαελ ισκο καρβαχαλ ντανιελ κοβασιτσ ματεο κροσ τονι μαρσελο μοντριτσ λουκα ραμοσ. Ο πορτογάλος θα μείνει ως το 2018 με ετήσιες αποδοχές ύψους 17.000.000 ευρώ! Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Τον περασμένο ιούνιο η ρεάλ μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας ευρώπης, κάτι που είχε πετύχει 27 χρόνια πριν η μίλαν (1989, 1990). Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Η ρεάλ απείλησε στο 15΄ με τον ρονάλντο (σουτ άουτ), στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των άγγλων η ρεάλ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος… φουριόζα, όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο 45λεπτο.

Ο ρονάλντο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη ρεάλ μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση του ισπανικού σούπερ κυπέλλου με την μπαρτσελόνα, στις 13 αυγούστου στο camp nou. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Ο ρονάλντο πέτυχε αρκετά πράγματα στη γιουβέντους αυτά από την πλευρά της η ρεάλ μαδρίτης πέρασε όπως είναι λογικό σε μια μεταβατική φάση μετά την. Λύγισε στη μαδρίτη και ηττήθηκε. Ρεαλ μαδριτησ βαραν ραφαελ ισκο καρβαχαλ ντανιελ κοβασιτσ ματεο κροσ τονι μαρσελο μοντριτσ λουκα ραμοσ.

Ρεάλ: Όχι στην Ατλέτικο για μετακόμιση στο Μετροπολιτάνο ...
Ρεάλ: Όχι στην Ατλέτικο για μετακόμιση στο Μετροπολιτάνο ... from www.sport24.gr
Η ρεάλ μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, την καρδιά της οικογένειάς μου. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο στη ρεάλ μαδρίτης πέρασε από κύματα μέσα στη φετινή σεζόν, μετά την επιθυμία του πορτογάλου άσου να αποχωρήσει από τη στιγμή που οι μαδριλένοι δεν του. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Τι πέτυχε ο ρονάλντο χωρίς τη ρεάλ. Εάν τον είχα δει σήμερα θα τον αγκάλιαζα, μία ημέρα θα επιστρέψει στην ρεάλ μαδρίτης». Ο πέρεθ τόνισε πως ο κριστιάνο ρονάλντο είναι καλοδεχούμενος στη μαδρίτη. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Η marca αποκάλυψε ότι ρεάλ μαδρίτης και κριστιάνο ρονάλντο έδωσαν τα χέρια για το νέο συμβόλαιό του:

Ο πέρεθ τόνισε πως ο κριστιάνο ρονάλντο είναι καλοδεχούμενος στη μαδρίτη.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Η marca αποκάλυψε ότι ρεάλ μαδρίτης και κριστιάνο ρονάλντο έδωσαν τα χέρια για το νέο συμβόλαιό του: Www.cosmotetv.grέρχεται 08/08 στις 21.45 αποκλειστικά στο cosmote sport 1hd. Συνέλαβαν τους ληστές του διστόμου (εικόνες) εκτακτο: Εάν τον είχα δει σήμερα θα τον αγκάλιαζα, μία ημέρα θα επιστρέψει στην ρεάλ μαδρίτης». Τι πέτυχε ο ρονάλντο χωρίς τη ρεάλ. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της. Ο ρονάλντο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη ρεάλ μαδρίτης στην πρώτη αναμέτρηση του ισπανικού σούπερ κυπέλλου με την μπαρτσελόνα, στις 13 αυγούστου στο camp nou. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο στη ρεάλ μαδρίτης πέρασε από κύματα μέσα στη φετινή σεζόν, μετά την επιθυμία του πορτογάλου άσου να αποχωρήσει από τη στιγμή που οι μαδριλένοι δεν του. Ρεαλ μαδριτησ βαραν ραφαελ ισκο καρβαχαλ ντανιελ κοβασιτσ ματεο κροσ τονι μαρσελο μοντριτσ λουκα ραμοσ. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του. Ο ρονάλντο είναι ενοχλημένος με τον πρόεδρο της ρεάλ και γι' αυτό θέλει να του οριστεί το εν λόγω ποσό πώλησης, μιας και η ρήτρα του είναι άπιαστη, στο ένα δισ. Η ρεάλ απείλησε στο 15΄ με τον ρονάλντο (σουτ άουτ), στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των άγγλων η ρεάλ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος… φουριόζα, όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο 45λεπτο.

Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της ρεαλ μαδριτησ. Νάβας, καρβαχάλ, σέρχιο ράμος, βαράν, μαρσέλο, κασεμίρο, κρόος (89 item reviewed:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook